|
|
29) אישית, לא אכפת לי מתושביי עזה, הם מתחילים להבין שהם מנוצלים על ידי החמאס, הם בחרו בו וכעת שיאכלו את כל החרא. אצל הערבים "המסכנים" תמיד הם מבינים בדיעבד – "שתו לי אכלו לי", להם אין שום אחריות למצבם. דיי נמאסתם עם אלפי התירוצים שלכם, מצבכם לא מזיז לנו. אין לי שום חמלה עליהם, הם "חיות אדם". רואים זאת בעיניהם בהפגנות ובלוויות.
רק להזכיר לתושביי עזה שהם יכולים לעשות הפגנות גם נגד מצרים, אבל שם יהרגו 600 אנשי חמאס על הגדרות, ולא 50 כמו שקרה בגדרות שלנו.
בעולם מאשימים את ישראל במצב, איפה מצרים בכל הבלגן הזה, הרי הם "אחיהם", שמצרים תיקח אחריות עליהם כפי שהיה לפני מלחמת ששת הימים. החמאס זה שלוחה/סניף של האחים המוסלמים.
הייתי שמח שמצרים תיקח אחריות ותספק להם חשמל, גז, מזון, מים, תרופות, ואספקה שוטפת. ואולי תחליף את שלטון החמאס, ועל הדרך תגרש את המנהיגים הנוכחיים לתוניסיה.
ובנוסף תאפשר לתושביי עזה לעבוד במצרים ובסיני. כך תהיה להם תקווה.
אני אישית לא רוצה שיעבדו בישראל, אני לא סומך על שום פועל מעזה. הרבה קבלנים ישראלים נרצחו ע"י פועלים מהשטחים!!
30) אין לאפשר את "ההודנה", כולנו יודעים מה הכוונה באיסלם של הודנה – תתחזק עד שתהיה מספיק חזק לתקוף את אויביך. יוצא שכל הסכם שהם יחתמו עליו זה בעצם הודנה.
הכל אצלם מבוסס על שקרים, ולכן אין להם שום כוונה למלא אחרי הסכמים חתומים.
מעניין למה שני "המנהיגים" ואנשי אוסלו לא הבינו זאת? אם לא הבינו זה חמור, ואם הבינו והטעו אותנו זה עוד יותר חמור. בשני המקרים זה נורא!!!
31) חובה לסגור את אונרר"א שמנציח את הפליטות הפלסטינאית לעולמים, ובהזדמנות זו להוציא את אנשיי האו"ם שנמצאים בארמון הנציב ולהעבירם למקום אחר. (אולי שיעברו לעזה, לסוריה או לתימן שיראו במו עיניהם ירי חופשי על אזרחים) ושיהיה להם האומץ במקומות אלה להעביר ביקורת גם שם ולא רק על המדינה הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון - ישראל.
32) מילה אחרונה לאירופה שנכבשה על ידי האיסלם ללא שום ירייה – אל תשמרו את ההסכם עם איראן, איראן משקרת לכם. תחזירו גם אתם את הסנקציות על איראן ותתנתקו מההסכם השערורייתי שעשה חוסיין אובמה. איראן רק מאיימת שתחדש את העשרת האורניום, המצב הכלכלי שלה על הפנים ובעזרתכם המשטר יתמוטט ויוחלף. לאחר מכן אפשר לחזור ולעשות עסקים עם העם האיראני. חבל שהכסף והעסקים עם איראן מסנוור כעת את מנהיגיי אירופה שלא חושבים צעד אחד קדימה לעתיד.
אירופה אירופה!!! איך נכבשת והפכת להיות תוך מספר שנים לסלמס?? המצב עוד יחמיר. אולי רק מאורע בסדר גודל שקרה עם התאומים בארה"ב למשל הפלת מגדל אייפל יפיל את האסימון לאירופאים.
הספינה טובעת והתזמורת ממשיכה לזמר ולשיר (טיטניק מספר שניים).
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
אקטואלי
|
|
|