|
|
המצב במדינה מבחיל ומסריח, וזה כבר לא הפשפש שעלה למעלה, אלא משהו שצף ועולה בבור השפכים ובצינורות הביוב! ולשכבה הזאת יש שם... כל השמות שהוזכרו ואחרים, הם כנופיה של שודדי מנדטים לאור היום מהמפלגות שלהם, והקימו את "קדימה" רק מתאוות השלטון והבצע! השודדים מהליכוד: ציפי ליבני (הלבנה כשלג), שאול מופז (המפזז), שטרית, הנגבי, אולמרט, הירשזון (בקרוב בכלא), בר-און, ומהעבודה: פרס, דליה איציק, רמון (המלא תאוות כרימון). המנהיג שלהם עדיין מרחף אי-שם בין שמים וארץ כבר למעלה משנתיים! ויש האומרים שגם זה עונש...מה הפלא שליסטים, שודדים וגנבים חושבים רק על עצמם - ולא עלינו ואינם ראויים לנהל מדינה.
ידידי הנכבד, לא פשפש אחד עלה למעלה, אלא להקה אכזרית מזן מיוחד, מוצצת את דמם של העם והמדינה...
ומה שנכון יותר לומר: שכבה שלמה של "חומר" מסריח ומגעיל צף בחיינו הציבוריים וכבר מטביע אותנו - וצריך הרבה הרבה מאמצים לנקות אותו, לפני שנטבע תחתיו!
בהקשר זה לא כל מה שנקי ראוי להיות ראש ממשלה! למשל את האסלה שלנו אנחנו מנקים כל יום ושופכים חומרים מחטאים, האם זו סיבה מספקת לבחור באסלה לראש ממשלה?!!!
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
מב"י
|
|
|