|
|
עקרונית מסכימה איתך שאול א', בכל זאת לשחיתות של הארכי פושע אולמרט יש השפעה איומה על כל אזרחי מדינת ישראל, לצערי את זה לא תופסים פה, ולכן הידיעה הזו חשובה, היא לא צריכה להיות שבוע ימים על הדף הראשון של האתר כפי שנעשה כל הזמן באתר, יש לכך טעם לפגם.
ובכל זאת חשוב להביא ידיעה כזו היום, תן דעתך, אם תקרה כאן רעידת אדמה, או משהו לכור הגרעיני בדימונה או נחל שורק, מה יהיה פה, ראה מה קורה ביפן, וידוע שם שראשי ממשלות התחלפו שם כמו שמחליפים לבנים, במיוחד בשנים האחרונות בשל שחיתויות, לשחיתות יש משקל עצום על טיפול בבעיות קטסטרופליות.
בזמן שהיו הפיגועים הגדולים בירושלים, הארכי פושע אולמרט היה ראש עירית ירושלים, היכן הוא בדיוק היה? אתה יודע? האיש הזה היה ברוסיה באמריקה והשד יודע איפה, זה אולמרט.
אל תשכח את העקירה מגוש קטיף, הטיפול באנשים, התוצאות האיומות ואת מלחמת לבנון השניה שבאה לאחר העקירה ותוצאותיה האיומות, איך נהג הארכי פושע כאשר מיטב בנינו נילחמים, נופלים נפצעים והערוף חשוף כולו למלתעות החיזבאאלה, האיש יושב במסעדות יוקרה, אי אפשר שלא לקשור את הכל ביחד, במיוחד כשכל השחיתות הזו עולה ועוד תעלה לנולצערי בחיי אדם.
אין ספק לעיתונאי יואב יצחק מגיע קרדיט גדול מאד על טיפולו באולמרט, אילו היו עיתונאים אחרים נוהגים כמוהו האיש הזה, הארכי פושע אולמרט היה מחוסל פוליטית מזמן מזמן,
היו נמנעות מאיתנו צרות גדולות ביותר.
לא מעט אסונות באים עלינו כתוצאה ישירה משחיתות שילטונית שאפשר היה למנוע אותה.
זה תפקידו של עיתואי חוקר, עיתונאי עם יושר ומצפון, על כן עכשו על העיתונאי יואב יצחק לטפל באיש שיושב במשכן נשיאי ישראל, איש מושחת עד היסוד שאסור היה שיגיע למשכן נשיאי ישראל, איש שהשחית לא מעט את כל המערכות סבובו.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
טהורת המידות
|
|
|