רבקה דותן-ילין מונתה ליו"ר החברה לתיירות

דותן-ילין היא האישה השנייה בתפקיד יו"ר דירקטוריון חברה ממשלתית סטס מיסז'ניקוב: "לאחר 3.5 שנים בהן לא מונה יו"ר לדירקטוריון, אני מאמין ביכולתה של עו"ד דותן להצעיד את החמ"ת להישגים משמעותיים"
סיון בראימן חדשות תגובות
מאת: סיון בראימן | | מחלקה ראשונה | תגובות
שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, מינה בתחילת החודש את עו"ד רבקה דותן-ילין כיו"ר הדירקטוריון של החברה הממשלתית לתיירות, אשר היקף פעילותה בתכנון וביצוע מיזמי תיירות עומד על כ-250 מיליון שקלים.

מינויה של עו"ד דותן אושר פה אחד על-ידי חברי דירקטוריון החברה ב-3.1.10. בימים אלו מקיימת עו"ד דותן-ילין פגישות עם הנהלת משרד התיירות והנהלת החברה.

לראשונה תכהן אישה בתפקיד זה וזאת לאחר כ-3.5 שנים שלא מונה יו"ר לחברה. עם מינוי זה, מכהנות בישראל רק שתי נשים בתפקיד יו"ר דירקטוריון חברה ממשלתית.

דותן-ילין הקימה וניהלה את המחלקה המשפטית ברכבת ישראל במהלך תקופת הפיתוח המואץ של הרכבת בין השנים 2008-2004. המחלקה המשפטית בניהולה טיפלה בתקציבי הפיתוח של הרכבת בסדרי גודל של כ-2.5 מיליארד שקלים לשנה וקידמה את פיתוח והקמת תשתיות הרכבת.

קודם לכן כיהנה עו"ד דותן-ילין כפרקליטה בכירה בפרקליטות האזרחית וייצגה את המדינה בהליכים אזרחיים מורכבים, בין היתר בפרויקטי התשתית הבולטים שיזמה מדינת ישראל. כיום, עו"ד דותן-ילין היא עו"ד עצמאית, מרצה בבתי ספר למשפטים ולמינהל עסקים.

שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, אמר על המינוי: "לאחר שלוש שנים וחצי בהן לא מונה יו"ר לדירקטוריון, אני מאמין ביכולתה של עו"ד דותן להצעיד את החמ"ת להישגים משמעותיים. מינוי זה יסייע בהגברת שיתוף הפעולה בין החברה לכלל הגורמים העוסקים בתחום התשתיות התיירותיות ולביצוע השקעות שיביאו לפיתוח תעשיית התיירות בכל רחבי הארץ".

החברה הממשלתית לתיירות (חמ"ת) הוקמה בשנת 1955 ומאז משמשת כזרוע המבצעת של משרד התיירות ליישום מדיניות פיתוח התשתיות בתחום התיירות. תקציב משרד התיירות לפיתוח תשתיות תיירותיות בשנת 2010 עומד על כ-100 מיליון שקלים. תקציב ייעודי נוסף יופנה לפיתוח תשתיות בעיר אילת, בסך של 35 מיליון שקלים מתקציב משרד התיירות (עלות התוכנית כולה 60 מיליון שקלים).
סב
עורכת תוכן | עיתונות זהב בע"מ | דוא"ל | אתר/בלוג | רשימות | מעקב
תאריך: 11/01/2010 | עודכן: 11/01/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il