רחוב המסגר [צילום אילוסטרציה: עידן יוסף]
אונגר יבנה 30 קומות ברחוב המסגר |
יבואן הרכב הוותיק מגדיל פעילותו בשוק הנדל"ן ● רומה אפרתי וחברת שלום את נתן יבנו 155 דירות ליד כפר שלם ● עירית בת ים מתכננת שני מגדלי משרדים
יבואן הרכב הוותיק (קיא, דייהטסו, מכוניות מהודו) רמי אונגר, 68, מגדיל את פעילותו בשוק הנדל"ן. אונגר יבנה מגדל בן 30 קומות, 23,000 מ"ר, ברחוב המסגר 2, ליד או במקום הבניין בן שתי הקומות, שממנו הוא מנהל במשך שנים את פעילותו. התוכנית אושרה (יום ב', 3.8.15) להפקדה על-ידי הוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה.
שתי תוכניות נוספות שאושרו:
שתי תוכניות נוספות שאושרו:
- כפר שלם - החברה הקבלנית הוותיקה שלום את נתן תבנה 155 דירות על מגרש בכניסה לכפר שלם, הנמצא בבעלות רומה אפרתי. הבניינים יהיו בני 8 עד 24 קומות. 20% מהדירות יהיו קטנות. אפרתי ניהלה במשך שנים מאבק משפטי, כדי לאשר את בעלותה על מגרש זה או על מגרש סמוך.
- בת ים - העירייה יוזמת בניית שני מגדלי משרדים ומגורים בני 29 קומות כל אחד בדרום העיר, רחוב קוממיות. זהו חלק מתוכנית לבנייה בהיקף גדול באזור. על-פי התוכנית, ייבנו 170דירות, 20% מהן קטנות, וכן 5,400 מ"ר משרדים, וקומת קרקע מסחריות.
|
|
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| פורומים News1 / תגובות |
| כללי | חדשות | רשימות | נושאים | אישים | פירמות | מוסדות |
| אקטואליה | מדיני/פוליטי | בריאות | כלכלה | משפט | סדום ועמורה | עיתונות |
| אונגר יבנה 30 קומות ברחוב המסגר |
| תגובות [ 0 ] |
|
לכל התגובות
תפוס כינוי יחודי
|
||
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
| ברחבי הרשת / פרסומת |

