הג'וב החדש של חיים פרייליכמן - מנכ"ל קרדן נדל"ן

ינהל את השקעות החברה במדינות מזרח אירופה ● היה מנכ"ל טפחות
אלעזר לוין חדשות תגובות
חיים פרייליכמן, שעד לפני זמן קצר היה מנכ"ל בנק המשכנתאות טפחות, קיבל היום (ה', 14.7.05) ג'וב חדש: הוא מונה למנהל העסקים הראשי של חברת קרדן נדל"ן, שהיא אחד מגדולי המשקיעים הישראלים בנדל"ן מניב במזרח אירופה. פרייליכמן בא במקומו של מנכ"ל קרדן נדל"ן שמעון גלאון, שפרש.

פרייליכמן היה מנכ"ל בנק טפחות בשש השנים האחרונות, אחרי שקודם לכן ניהל את בנק אדנים. הוא פרש לפני זמן קצר, עם מיזוג טפחות לתוך בנק המזרחי. המומחיות של פרייליכמן היא מתן משכנאות, ניהול תיקי הלוואות ומעקב אחרי פרויקטים לבנייה למגורים בארץ. בנק טפחות לא עסק ביזום, וכמעט שלא היה מעורב במימון פרוייקטים של נכסים מניבים.

לפני שלושה חדשים, עם פרישתו מטפחות, מונה פרייליכמן לדירקטור בקרדן נדל"ן. עתה מתברר שהיתה זו הקדמה לבחירתו למנהל העסקים הראשי של החברה.

קרדן נדל"ן, בשליטת יוסף גרינפלד ואבנר שנור, היא בעלת שורת מרכזים מסחריים ובנייני משרדים במזרח אירופה, בשותפות עם קבוצות ישראליות ובנקים גדולים מאירופה. היא פעילה במיוחד בפולין, אך גם במדינות אחרות באיזור. מנהל עסקיה במזרח אירופה הוא אלי אלרואי, הנחשב מומחה בתחום זה.
תאריך: 14/07/2005 | עודכן: 14/07/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: [email protected]