תעשיית השקרים הפלשתינית

הדוח הרשמי של ועדת הבדיקה הממשלתית בנושא הדיווח של רשת "פראנס 2" הצרפתית על פרשת מוחמד א-דורה, מרוכך מדי, ומגיע באיחור ניכר, אבל עדיף על פני אוזלת היד של ממשלות ישראל בעבר לנוכח תעשיית השקרים הפלשתינית ("פאליווד")
דרור אידר מאמרים ישראלי-פלשתיני תגובות
חשוב לזכור
שקר א-דורה הופץ בידי יהודי שעלה לישראל מטעמים ציוניים וילדיו שירתו בצה"ל. אין זו הפעם הראשונה שבה ניצבים אידיוטים שימושיים בצמתים היסטוריים בתולדותינו. לא מדובר בנאיביות, אלא בהשחתה מוסרית באשר אינה מבדילה בין צדיק לרשע

בסוף הסרטון א-דורה נראה חי
עידן יוסף
13 שנים אחרי השידור בטלוויזיה הצרפתית בעניין מוחמד א-דורה קובעת ועדת הביקורת הממשלתית כי "הטענות והאשמות המרכזיות של הדיווח חסרות בסיס ולא קיימות הוכחות לכך שצה"ל היה אחראי"
לרשימה המלאה

פרשת א-דורה שימשה אבן פינה במערכה מתמשכת של דה-לגיטימציה של ישראל. תכליתה: הצגת ישראל כרוצחת ילדים וכמי שמבצעת רצח
עם. משנתקבלו הדברים האלה - לפחות על דעת חלק מהעילית המערבית והתקשורת העולמית - הוכשר ביתר שאת הטרור נגד ישראל. אפילו אצלנו.

ראו באיזה שוויון נפש מדווח טרור האבנים היומיומי בכבישי יהודה ושומרון. גם הלגיטימציה לטרור כזה מפי ישראלים בתוכנו עברה ברגיעה יחסית. שכן מול מדינה האחראית לפשע רציחתו של מוחמד א-דורה כפי שהופץ בכל רשתות הטלוויזיה בעולם, כל האמצעים כשרים.

הדוח הרשמי מרוכך מדי, ומגיע באיחור ניכר, אבל עדיף על פני אוזלת היד של ממשלות ישראל בעבר לנוכח תעשיית השקרים הפלשתינית ("פאליווד"). עיתונאים בתוכנו טענו שהעיסוק בהפרכת מותו של מוחמד א-דורה נועד להשתיק את הדיון במותם של 850 ילדים פלשתינים. ממש לא! הפרשה מלמדת שגם מותם של הילדים האחרים צריך להיחקר. לכל דיווח מחבורת השקרנים הזאת יש להתייחס בפקפוק. מדובר בתרבות הרואה את השקר אמצעי לגיטימי במלחמה נגד היאהוד.

ערפאת סימן את הכיוון, באומרו "נקיים את הסכם אוסלו כפי שהנביא מוחמד קיים את הסכם חודייביה" (עיינו: ערך). האינטרנט גדוש סרטונים החושפים את תעשיית הבימוי הפלשתינית לתשואותיה הלא תמימות של התקשורת. זו מעדיפה לסמן את ישראל כצד הרע ולהצדיק את הפלשתינים, במסגרת הכניעה מראש של המערב לכיבוש הזוחל של אירופה בידי הכוחות האיסלאמו-פשיסטיים.

חשוב לזכור ששקר א-דורה הופץ בידי יהודי שעלה לישראל מטעמים ציוניים וילדיו שירתו בצה"ל. אין זו הפעם הראשונה שבה ניצבים אידיוטים שימושיים בצמתים היסטוריים בתולדותינו. לא מדובר בנאיביות, אלא בהשחתה מוסרית באשר אינה מבדילה בין צדיק לרשע. פרשת א-דורה, כמו דוח גולדסטון, הזינו והצדיקו את הטרור הנפשע נגד אזרחי ישראל.

לנוכח הממצאים הברורים, שקיבלו עכשיו חותמת רשמית, כדאי לשאול מדוע התעקשו עיתונאים להציג את חוקרי הפרשה כ"הזויים" וכ"תימהוניים"? הנה כיוון אפשרי: באפריל 2001 חזרה הסופרת רונית מטלון מסיור בעזה. טילפנה לחבר ב"בצלם" וסיפרה לו בזעזוע שהפלשתינים שולחים את ילדיהם בכוונה מול חיילינו. החבר ענה: "כן, אבל אל תכתבי את זה. זה מזיק למטרה".
פורסם במקור: ישראל היום (ב', 20.5.13)
תאריך: 20/05/2013 | עודכן: 20/05/2013
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט סדום ועמורה עיתונות
תעשיית השקרים הפלשתינית
תגובות  [ 6 ] מוצגות   [ 6 ]  לכל התגובות        תפוס כינוי יחודי            
כותרת התגובה שם הכותב שעה    תאריך
1
גם בפראבדה,
20/05/13 10:43
 
מר אחמד
20/05/13 12:14
 
rocco
20/05/13 18:04
2
נטע אורי
21/05/13 23:56
 
לנטע אורי תשובה
22/05/13 08:55
 
עוד לאורי נטע
22/05/13 09:07
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות / ישראלי-פלשתיני
ברור כיום לכולנו שהחוצפה והאלימות של הפורעים הפלשתינים בהתקפותיהם על הפטרולים של צה"ל בגדה מחייבות תגובה הולמת. חיילי צה"ל ממש חסרי אונים כנגד הפקודות האוסרות עליהם לירות ויהי מה. ברור לי ולכולכם שאנשי השמאל בפרקליטות מעולם לא היו בפטרול בשטח שהותקף, אחרת "יפיפי" הנפש הללו היו משנים מהר את דעתם. פרקליטים אלו שכנעו את קובעי ההחלטות במערכת הביטחון (שגם הם נמנעים מלצאת לשטח), שהרג של פורעים יבעיר את השטח. אבל השטח כבר בוער. ומה שחסר לנו כיום זהו מנהיג כיצחק רבין, שאמר לחיילים באינתיפאדה הראשונה לתפוס את מיידי האבנים ו"לשבור להם את הידיים והרגליים".

בתקופה האחרונה מרבים לדבר על חוסר היכולת לממש פתרון שתי המדינות לשני העמים (נושא בעייתי בעצמו) ונוכח זאת (עיין הערך אי ההפיכות ע"ש מירון בנבניישתי) מועלה רעיון המדינה האחת בלבוש המדינה הדמוקרטית שתהיה בארץ ישראל או בפלשתין ( תלוי בדוברים).

אירועי 'יום הנכבה' הפלשתיני הסתיימו לאחר עימותים בין פלשתינים לבין חיילי צה"ל במקומות רבים ביהודה ובשומרון.

בכפר אום אל קוטוף שבוואדי ערה, הסמוך לחריש, נשרפו בשעה שתיים בלילה שלושה כלי רכב ורוססו כתובות 'תג מחיר' על קירות המסגד בשכונה הצפונית.

מי הוא האויב הזה, שהשמאל אומר עליו 'שלום עושים עם אויבים'? האם - אויב שהשלים, או אויב פעיל, שונא, מכין שפיכות דמים נוספת? ממשלה שנכנסת היום להרפתקת שלום חדשה, לוקחת על עצמה אחריות כבדה מאוד. כל סיסמאות- השלום שתחתן נעשו עד עתה הניסויים בבני אדם כבחיות מעבדה ואשר עלו בחייהם של למעלה מ-1500 'קורבנות שלום' יהודים ואלפי ערבים, יצאו אט אט ובאין רואה מן המחזור, כמטבעות מזויפות. למשל: 'שטחים תמורת שלום', 'הלנצח תאכל חרב?', 'שלום עושים עם אויבים', "טרור אי-אפשר לנצח", "השד הדמוגראפי".
+ כיתבו בפורומים של News1 + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת
News1 ׳ž׳—׳œ׳§׳" ׳¨׳׳©׳•׳ ׳" :  ניוז1  |   |  עריסת תינוק ניידת  |  קוצץ ירקות מאסטר סלייסר  |  NEWS1  |  חדשות  |  אקטואליה  |  תחקירים  |  משפט  |  כלכלה  |  בריאות  |  פנאי  |  ספורט  |  הייטק  |  תיירות  |  אנשים  |  נדל"ן  |  ביטוח  |  פרסום  |  רכב  |  דת  |  מסורת  |  תרבות  |  צרכנות  |  אוכל  |  אינטרנט  |  מחשבים  |  חינוך  |  מגזין  |  הודעות לעיתונות  |  חדשות ברשת  |  בלוגרים ברשת  |  הודעות ברשת  |  מועדון +  |  אישים  |  פירמות  |  מגשרים  |  מוסדות  |  אתרים  |  עורכי דין  |  רואי חשבון  |  כסף  |  יועצים  |  אדריכלים  |  שמאים  |  רופאים  |  שופטים  |  זירת המומחים  | 
׳ž׳•"׳œ ׳•׳¢׳•׳¨׳š: ׳™׳•׳׳‘ ׳™׳¦׳—׳§ ֲ© ׳›׳œ ׳”׳–׳›׳•׳™׳•׳× ׳©׳ž׳•׳¨׳•׳×     |    ׳©׳™׳•׳•׳§ ׳•׳₪׳¨׳¡׳•׳ ׳‘ News1     |     RSS
׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳“"׳¨ ׳׳œ׳™׳”׳• ׳›׳”׳Ÿ 1 ׳₪׳×׳— ׳×׳§׳•׳” 4976012 ׳˜׳œ: 03-9345666 ׳₪׳§׳¡ ׳ž׳¢׳¨׳›׳×: 03-9345660 ׳“׳•׳׳œ: New@News1.co.il