|
|
מאידך, החמוריקו פילבר סתם התבלבל (או לוקה בדמנציה?)- משום שבקשת המיזוג בזק^Yes כבר הועברה לטיפולם המסור של הגורמים הרגולטורים העצמאיים (שהם הרשות להגבלים עסקיים באוצר ומועצת הכבלים והלוויין) ע"י אבי ברגר המנכ"ל הקודם - אומנם לאחר עיכוב "בלתי מוסבר" של כ8 חודשים על שולחנו, אך זה קרה כחצי שנה לפני כניסתו של חמוריקו פילבר, והרי מאותו רגע אין לאיש (ומנכ"ל התקשורת) שום נגיעה/השפעה על בקשת המיזוג, וגם לא תיתכן "טכנית" נגיעה כזו; ומאחר שממילא בקשת המיזוג הנ"ל קיבלה ציון +100 משני הגורמים הנ"ל (עם 0 התנגדות) אז מה קשור בכלל נתניהו לכל הפסטיבל המטורף שנקרא תיק 4000 המפוברק הזה?! השתגעתם!?
●☆●
והנה כשנטרפת ספינת השקרים של שכירי הסמול גיא פלג ובן כזבית והם עומדים לטבוע, לא נותר להם אלא להיאחז בקרש ההצלה האחרון בהחלט, דהיינו הדלפה (לא בדוקה) מהעדות של ניר חפץ כאילו ביקשו ממנו ביבי (או יאיר או שרה) לגשת אל אלוביץ'- ולדרוש ממנו סיקור טוב יותר באתר ואללה; ובכן יתכן בהחלט (להבנתי) שמא נ.חפץ חזר פעם אל נתניהו (או אל בני משפחתו שהוא דובר שלהם) עם "הזנב מקופל בין הרגליים"- כי אז בכה על מר גורלם של דוברים (בכלל) משום שלא מוכנים אפילו לשמוע אותו- לא בידיעות ולא בארץ אף לא במעריב (והרי כולם יודעים למה)!
●☆●
אז כדי "לנחם" אותו, לא מן הנמנע שאמרו לו: [תתעודד חבר》מעולם משפחת נתניהו לא ליקקה דבש בתקשורת, אך שבת היא מלזעוק- ורפואה קרובה לבוא; והאם ניסית בעוד מקומות צנועים יותר?]! ואז נזכר נ.חפץ בעוד כתובות לפעילות הדוברות שלו, שהוא לא ילד קטן שצריכים להזכיר לו נניח את ואללה וכו'; אך אם בכל זאת הזכירו לו- הרי זה היה כמו להזכיר לתלמיד/ילד שיבדוק ביומן איזה עוד מטלות ושיעורי בית ממתינים לו, ואין להבין מזה כאילו מישהו יזם לשגרו לאלוביץ' (ואם נ.חפץ כן מצא לנכון לפנות בנוסף אל מומו פילבר מסיבה לא ידועה- הרי גם זו הייתה יוזמה מיותרת שעל דעת עצמו, משום שבקשת המיזוג בזק^Yes כבר נשלחה כאמור לטיפול הרגולטורים ע"י אבי ברגר, חצי שנה לפחות לפני היכנסו של מ.פילבר למשרד התקשורת)!
●☆●
לבסוף נחזור נא לתיק 2000 אשר מנדלבליט כבר סגר למעשה, שכתב כי ברור שנתניהו לא התכוון לבצע *כלום* ממה שדובר עליו עם נ.מוזס, רק חבל שנתניהו משך את הדיבורים הללו לזמן רב מדי (וזה מרים להנחתה לנתניהו, כי אם לא היה מושך זמן- אזי חוק ישראל היום היה ממשיך להתקדם בכנסת עד לחיקוקו הסופי)!
●☆●
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
ע_הראל
|
|
|