[צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
לפיד תוקף: "נתניהו מסוכן לביטחון ישראל" |
ראש האופוזיציה יאיר לפיד תקף בחריפות את ראש הממשלה בנימין נתניהו, ברקע הלחימה בעזה. "בנימין נתניהו מסוכן לבטחונם של אזרחי ישראל", אמר לפיד. לדבריו, "כל הנסיונות למשוך זמן לא יעזרו - הכאוס, הטירוף והבלאגן שבהם הוא וסביבתו מנהלים את ענייני הביטחון מסכנים את כולנו ועולים בחיי אדם. ככה היה בפרשת הצוללות, ככה היה ב־7 באוקטובר וככה זה גם היום".
|
|
+שנתיים אחרי: הורי התצפיתניות עדיין נאבקים על קבלת התיעוד מ-7 באוקטובר
07:03 08/09/25 | איתמר לוין | לרשימה המלאה
אתר ההנצחה לתצפיתניות [צילום: מרים אלסטר/פלאש 90]
הוריהן של עשר תצפיתניות שנהרגו עתרו אשתקד בבקשה לקבל את תיעוד השעות האחרונות של בנותיהן ▪ צה"ל מסר מידע חלקי, ובג"ץ ביקש לעשות מאמץ לסיים את הבדיקות עד יום השנה השני
אתר ההנצחה לתצפיתניות [צילום: מרים אלסטר/פלאש 90]
+טראמפ באזהרה אחרונה: שחרור כל 48 החטופים ביום הראשון להפסקת האש
22:47 07/09/25 | עידן יוסף | לרשימה המלאה
טראמפ. לא תהיה עוד אזהרה [צילום: חוסה לואיס מגאנה/AP]
נשיא ארצות הברית הגיש לחמאס הצעה כוללת לסיום המלחמה ▪ לפי המתווה - שחרור כל 48 החטופים בפעימה אחת תמורת הפסקת המבצע בעזה ושחרור אסירים ▪ חמאס טרם הכריע ודרש הבהרות ▪ בישראל רואים בהצעה מהלך רציני אך ספק אם הארגון יסכים
טראמפ. לא תהיה עוד אזהרה [צילום: חוסה לואיס מגאנה/AP]
+תחקיר ראשוני: כלי הטיס ברמון לא סווג כעוין - ולכן לא ייורט
20:36 07/09/25 | עידן יוסף
דובר צה"ל מסר כי חיל האוויר ערך תחקיר ראשוני לנפילת כלי הטיס הבלתי מאויש בנמל התעופה רמון היום (א'). מהתחקיר עולה כי הכטב"ם זוהה במערכות אך לא סווג כעוין, ולכן לא הופעלו מערכות ההגנה וההתרעה. בצבא מדגישים כי אין סימן לתקלה טכנית במערכות הגילוי, ותחקיר מעמיק ייערך בהמשך.
+צה"ל תקף בניין רב קומות של חמאס בעיר עזה
18:48 07/09/25 | עידן יוסף
[צילום: דו"צ]
דובר צה"ל מסר כי הערב (א') תקף צה"ל בניין רב קומות בעיר עזה ששימש את ארגון הטרור חמאס לאיסוף מודיעין ולעמדות תצפית על כוחות צה"ל. בסמוך למבנה הוטמנו מטעני נפץ רבים שיועדו לפגוע בכוחות צה"ל. בצבא הדגישו כי ננקטו צעדים לצמצום פגיעה באזרחים - בהם אזהרת האוכלוסייה, שימוש בחימוש מדויק ותצפיות מהאוויר.
[צילום: דו"צ]
+לוין תוקף את בג"ץ: "שופטי עליון הפכו לדיאטנים עליונים"
18:10 07/09/25 | עידן יוסף
[צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין תקף בחריפות את החלטת בג"ץ לשפר את תנאי המזון של מחבלים הכלואים בישראל. "שופטי בג״ץ, או בתוארם החדש - הדיאטנים העליונים, מצאו מתכון שאין דומה לו בעולם למוסר מעוות. בעוד החטופים מורעבים במנהרות, צמד שופטים בבג״ץ מחייבים להשביח את המזון הניתן לגרועים שבמחבלים", אמר לוין.
לדבריו, פסק הדין מוכיח עד כמה "בית המשפט העליון גורם נזק חמור לביטחון ישראל", והוא שב וקרא לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים כדי למנות שופטים שיתמקדו "בביטחון אזרחי ישראל ובעשיית צדק".
לדבריו, פסק הדין מוכיח עד כמה "בית המשפט העליון גורם נזק חמור לביטחון ישראל", והוא שב וקרא לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים כדי למנות שופטים שיתמקדו "בביטחון אזרחי ישראל ובעשיית צדק".
[צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
+פחות משעתיים אחרי הפגיעה: נמל רמון שב לפעילות מלאה
16:36 07/09/25 | עידן יוסף
פחות משעתיים לאחר פגיעת הכטב"ם, נמל התעופה רמון שב לפעילות מלאה. תנועת הטיסות היוצאות והנכנסות מתנהלת כסדרה.
| מועדון VIP | להצטרפות הקלק כאן |
| תגיות / עוקבים | מי ומי בפרשה - לקבלת רשימות חדשות עם הופעתן |
|
|
|
| פורומים News1 / תגובות |
| כללי | חדשות | רשימות | נושאים | אישים | פירמות | מוסדות |
| אקטואליה | מדיני/פוליטי | בריאות | כלכלה | משפט | סדום ועמורה | עיתונות |
| לפיד תוקף: "נתניהו מסוכן לביטחון ישראל" |
| תגובות [ 0 ] |
|
לכל התגובות
תפוס כינוי יחודי
|
||
| ברחבי הרשת / פרסומת |
|
|||||||||||||
| + כיתבו בפורומים של News1 | + חדשות נוספות ברשת | + הודעות נוספות ברשת | + בלוגרים ברשת |
| חדשות נוספות ברשת |
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
||

