|
|
לא ברור על מה השופטת אסתר נחליאלי חיאט מתחה "ביקורת נוקבת". הרי לפי מה שכתוב הוכח כי התובע ביקש שורה שקטה וכו'. אל על במפורש נתנו לו שורה הפוכה מזה. כלומר, גם שיקרו לו לגבי המקום וגם נתנו לו מקום דפוק בלי קשר לשאלה אם ביקש או לא (הייתי תובע במקומו בלי קשר לזה שהוא ביקש מקום מפורש). מלבד שירות גרוע מאוד, ברור שיש פה התנהגות שמנוגדת למה שמצופה מנותן שירות. הדברים שהשופטת אומרת שם מופרכים לגמרי. תסתכלו-
"לא הוצג לי שבחוזה כלשהו היה על הנתבעת להבטיח לתובע מקום ישיבה רגוע ושקט שישביע את רצונו" - בכלל לא צריך להיות מוצג דבר כזה בחוזה. ברור שנותן שירות צריך להבטיח את זה למקבל שירות ולא משנה אם ביקש ממנו את זה או לא.
"אם לתובע היו ספקות בקשר למקום המושב, והיה חשוב שהמקום יהיה שקט, הייתה לו אפשרות לרכוש כרטיס במחלקה ראשונה שבה שונים התנאים הפיזיים וגם עלות הכרטיס שונה" - קשה לי להאמין ששופט רציני יכתוב כזה משפט מופרך ואידיוטי. מה בכלל הקשר למחלקה ראשונה? מה, במחלקה ראשונה לא טסים תינוקות עם ילדים (כבר מישהו אמר את זה פה). חסרים מיליונרים עם תינוקות? הרי פה השאלה היא לגבי השורה עם הילדים. זה משפט שמראה או על בורות או על חוסר הבנה בסיסי. לא יודע מה יותר גרוע כשזה בא משופט.
"השופטת הוסיפה שהתובע היה צריך להסתפק בהגשת תלונה ולקבל את הצעת הפשרה של אל על, לפנים משורת הדין, במקום לבזבז את זמנו היקר של בית המשפט" - למה היא קובעת לאזרחים שמשלמים מיסים ואגרה במה להסתפק? זה תפקידה? דרך אגב, השימוש בפשרה כדי לנגח את התובע מלמד על שפיטה ברמה נמוכה מאוד. כל שופט מתחיל יודע שלא משתמשים בפשרה כנגד בעל דין שלא קיבל אותה, בטח לא בפס"ד פומבי, כי זה מרתיע אחרים מלהיכנס לפשרה אם הם יודעים שזה עלול לפגוע בהם.
תסלחו לי- אם כל הציטוטים פה נכונים, זה תת-רמה של פסק דין. מקווה שהבן אדם הגיש ערעור. לפי מה שכתוב בכתבה זה שהוא מתרגל נכתב גם בפסק הדין. רק על זה הייתי מערער. מה הקשר בכלל. נשמע כמו נקמות שלה. מה, עצבן אותה שמישהו עם יכולות נמצא מולה?
מזעזע לחשוב שהשופטת יודעת שהם לא היו בסדר, קבעה במפורש שהם שיקרו לבן אדם, קבעה שהייתה לו עוגמת נפש, ודפקה לו בסוף 750 הוצאות, ולפי מה שמסתמן מהכתבה- בלי להגיד מילה אחת של ביקורת על אל על. אם זה נכון, זה עצוב. אנשים בישראל זקוקים לרמה אחרת של שפיטה. מקווה בשביל האזרחים, שהשופטת הזאת תחזור לפרקטיקה הפרטית בהקדם.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
חנן המשפטן
|
|
|