|
|
בוגי ביצע היום חיסול ממוקד לשתי מפלגות: הליכוד הנהנתני, מתלהם, מקצין, אופורטוניסטי ורדוד מחד, ומאידך למפלגת העבודה שנקלעה לפינה פוליטית שממנה קשה יהיה לה לצאת. היפה הוא, שהן אפילו לא יודעות זאת עדיין.
ליכוד חדש-ישן, עם תמהיל לאומי ליברלי על פי החזון של שנת 77, עם בוגי מאחורי ההגאים, וצוות מאוזן שיכלול, מן הסתם, את דן מרידור, בני בגין, גדעון סער, צחי הנגבי ורבים אחרים שהסביבה החומצית לאומנית בליכוד הנוכחי הבריחה אותם החוצה.
זו גם תחילת הסוף של בנימין נתניהו. לא בהתפטרותו יביא בוגי את קייצו של נתניהו, אלא בתוכן דבריו. הציבור לא ישכח את הדיכוטומיה שלה היינו עדים בסוף השבוע: מצד אחד פוליטיקאי ציני ונהנתן, שמוכן למנות אדם פרובלמטי בראש הרגישה שבמערכות המדינה ומצד שני מנהיג שקול ורציני, שגם ברגע אישי קשה לכל פוליטיקאי לא שוכח את העם, מהמשפחות השכולות, דרך קציני וחיילי צה״ל ועד עובדי משרד הבטחון.
אחרי כמה משמרות ברפת, שיסייעו לו לחזור לאיזון, הוא יחזור, יתמודד, יביס ואז ירכיב כאן ממשלה שתצעיד את המדינה לשנים הבאות בשקט וברצינות תהומית, כיאה לו ולנו.
אם באמת מח״ל הישנה לא הודברה כליל ע״י הליכוד הנוכחי, תסריט כזה אינו מופרך.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
ישראל עם רם
|
|
|