|
|
אפשר שסבן הוא איש עסקים מוכשר (אינני יודע, כך אומרים) אך וודאי שהינו פוליטיקאי עלוב.
צודקת המגיבה לעיל ירדנה, השתן עלה לאיש לראש. במו ידיו הוא מקעקע את הלגיטימיות של "פורום סבן" בכך שלא פתח אותו לפלורליזם, למגוון דעות ממצד הדמוקרטים והרפובךחקאים כמו גם לימין והשמאל הישראלי.
מה האוויל חושב לעצמו, כי בפוליטיקה לעולם חוסן? הוא תייג את הפורום שלו כשמאלני עד שמאלני רדיקלי ובכך גזר דין מוות על עצמו והפורום שלו כמנתב תהליכים פוליטים.
אפשר ותחלופנה עוד למצער חמש שנים אך דינו של הפורום ניגזר להתחסל ובאשמתו של הפוליטיקאי הטירון סבן.
גם אם ייבחר אובמה לתקופת כהונה שניה, הרפובליקנים שוודאי יגיעו לשלטון יום אחד, לא ישכחו לו את נטייתו הברורה לדמוקרטים ולשמאל כפי שהופגנה בכינוס האחרון של הפורום ויבואו עמו חשבון. הם טובים בכך.
גם בישראל רשמו לפניהם רבים את הלעומתיות השמאלנית של סבן ויחלו אט אט, להדירו מנושאים לאומים וקיומים. אפשר כי עוד שנה שנתיים יכרכרו סביבו בניסיון להסב דעתו. אך לכשיבינו כי האיש חד אג'נדתי, אינו איש לאומי ישראלי אוטנטי אלא משרתם של הדמוקרטים בארה"ב (זכותו), ינטשו אותו וידירוהו ממוקדי האינפורמציה.
האיש לא פוליטיקאי חכם, הוא ירה לעצמו, לפורום שלו ולאנשים שזימן אליו לדיונים ברגליהם. (ממש כפי שעשה זאת כינוס ג'יי-סטריט האחרון אשר תייג עצמו סופית כשמאל רדיקלי אנטי ישראלי).
סבן כעשירים אמריקנים אחרים כדוגמת ג'ורג' סורוס מדמיינים לעצמם כי הונם יסב לב הישראלים לפעול כנגד האינטרסים הקיומים שלהם.
זה היה נכון עד לפני כ- 20 שנים אך לא עוד ("הממזרים" הישראלים שינו את חוקי המשחק ושכחו לספר לסורוסים ולסבנים).
בארץ ישראל קם העם היהודי השונה מזה שלפני שני עשורים, ו"מתמוצצים" למינהם אינם עומדים על כך וכניראה כי לא ישיגו זאת גם בעתיד. הם שייכים כבר להיסטוריה הקצרה, הלא מחמיאה שלהם, ישראל רצה קדימה. המזרח התיכון רץ קדימה, העולם רץ קדימה והם בשלהם באבק מאחור.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
א מ רול
|
|
|