|
|
נתחיל מעצם עובדה פשוטה אחת שאם אושרת קוטלר היתה אומרת דעה שהיתה תואמת לאדון דחוח הלוי, אז הוא היה משבח אותה. אבל בגלל שהיא לא, אז הוא כבר מתאר אותה בתור עבריינית. אז סבבה שהוא מפריך כמה מהדברים שהיא אמרה, אבל זה עדיין לא אומר שצריך לפסול למשעי דברים שעיתונאית אומרת.
אבל עדיין לא קיבלתי תשובה אחת לגבי השאלה הפשוטה: מדוע אי אפשר לנסות הסכם הפסקת אש עם החמאס? שהרי ידוע היטב, גם לאדון דחוח הלוי שמרבה להטיף לקוטלר על פליאתו מכך שהיא לצד החמאס ולא לצד אבו מאזן, שהאחרון בכלל לא שולט באיזור.
אם מישהו יאמר לי שבזמן הזה החמאס יתעצם ויתחמש ואז ישמיד את ישראל, אז במקרה הזה אני אזכיר את מקרה ההסכם המפורסם בין היטלר לסטאלין, כשלמעשה גם הנאצי וגם הקומוניסט התכוונו להפר את ההסכם ולתקוף את בת בריתה, כשביצעו לכך הכנות מקיפות לקראת המתקפה. אז היטלר הוא הראשון של מיצמץ, אבל בסופו של דבר ידו של סטאלין היתה על העליונה. תחשבו על זה. אז החמאס יתחמש ויתעצם. ביג דיל! אנחנו לא נתחמש ונתעצם בזמן הזה? לא נשקם את שדרות? לא נשדרג את הביטחון שלנו בזמן הזה? העיקר זה ללבות את הפחד של הציבור.
אם מישהו יתחיל להטיף לי על אופיו הקיצוני והמשיחיסטי השטני של החמאס, אז קודם כל אני אצהיר שאני מתעב את החמאס, ואני בכלל לא מאמין שיהיה שלום אתם ועם הפלשתינים בכלל. וכמו שאהוד אולמרט מרשה לעצמו באופן הנבזה ביותר להוליך שולל את ניצולי השואה, ככה הוא גם מוליך שולל את הציבור. ואז אני ממשיך לומר שאין מה לעשות. החמאס קיים, ואם מישהו מאמין שהחמאס יימחק, אז הוא חי באשליות.
ובנוסף צריך גם להזכיר לאותם אלו שמטיפים על אופיו של החמאס. שאנחנו שיתפנו פעולה עם המשטר הפשיסטי של פינושה בצ'ילה. והיו לנו גם קשרים הדוקים מאוד עם האפרטהייד. אז כל הצדקנות וההתחסדות בנוגע ליחס שלנו לחמאס, רק מוציא אותנו אומללים מאוד.
אז הגיע הזמן שתהיה כאן אמת ושנשלוט במציאות ע"י כך שנכיר במציאות כפי שהיא. לא ע"י אלוהים שבשמיים וע"י משאלות בלתי מציאותיות.
|
|
|
`
כתוב תגובה ל-
אלון ה
|
|
|